Kolmannen pisteen viikkotehtävät olivat kuin koskien luokitus:

Ensimmäisen luokan koski on helppo, toisen luokan koski kaksi kertaa vaikeampi kuin ensimmäisen luokan ja kolmannen luokan koski on jo moninkertaisesti vaikeampi kuin ensimmäisen luokan koski. (http://www.kanoottiliitto.fi/turvallisuus/koskiluokitus/) Tällaiselta tuntui kun avasin kolmannen pisteen tehtävät. Miten kummassa tulisin selviämään tuosta kaikesta. Vaan mitä sitä suremaan, nenukki läppärin monitoria kohti ja sormet näpyköille.  Ainakin pitää yrittää... virtaan lähdettäessä, mennään virran mukana, turha sitä on vastavirtaankaan meloa.

Perjantain chatti-keskustelussa kävimme mielenkiintoista keskustelua mm. siitä, voiko Facebookissa ylläpitää kahta profiilia? Facebookin säännöthän sallivat vain yhden profiilin kullekin jäsenelleen.

Kävin parisen vuotta sitten Hengellinen työ verkossa -koulutuksen, jossa kurssin aikana useammat FB:n käyttäjät loivat itselleen nk. työprofiilin kouluttajan kehoituksesta. Olin miettinyt tätä jo aikaisemmin, että en halua oman siviilielämäni profiiliin päiväkerholaisten vanhempia, koska olen heille täysin toisessa roolissa. Niin liityin itsekin tähän joukkoon.

Olen nyt siis parisen vuotta pitänyt yllä sekä omaa harrastepohjaani, partioon, liittyvää profiilia, että työprofiilia. Toistaiseksi olen pystynyt erottamaan siviilielämän ja työelämän siten, etteivät asiat ole menneet sekaisin, "kolehtihaavista omaan lompsaan".

Olen nyt luonut sekä sivun, että ryhmän. Taivaan Isästä lasten kertomana -sivulla voi lukea lasten ajatuksia Jumalasta, toivottavasti sinne voivat myös lukijat lisätä kuulemiaan lasten ajatuksia. Ryhmäksi valitsin Kierrättäjät koska se on jo työnikin puolesta lähellä sydäntä ja kierrätykseen liittyvät asiat ovat ylipäätään tulevaisuuden juttuja.

Sekä sivun, että ryhmän luominen teetätti ponnisteluja jo pelkästään nimivalinnan vuoksi. Miten saisi sellaisen nimen, joka kiinnostaisi, tempaisi mukaan ja antaisi lukijoilleen jotakin uutta. Tämä kaikki jää nyt siis vain nähtäväksi olenko jotenkin osannut herättää mielenkiintoa lukijoissa.

Voisin nyt todeta, että pitkän miettimisen jälkeen kolmannen luokan koskesta on tultu turvallisesti alas. Neljännen luokan koski onkin sitten jo vaativa. Jännityksellä sitä päin... puhumattakaan luokittelemattomista ja X-koskista...

*******************************************

Nuttujuttu ja taskutarina: kaksi kolmevuotiasta poikaa leikkivät rinnakkain. Toinen sanoi: "Ota sinä nämä astiat, niin minä otan nämä eläimet" Toinen vastasi: "Joo, tehdään niin!"